Izjava o varovanju zasebnosti

Varovanje zasebnosti

Temeljna politika varovanja zasebnosti na spletu in politika varovanja zasebnosti Goodyear Dunlop Tires Europe B.V., v nadaljevanju 'Goodyear', obravnava osebne podatke, kot so ime, poštni in elektronski naslov ali telefonska številka kot zasebne in zaupne. Temu ustrezno osebne podatke, ki nam jih posredujete, shranimo na varno mesto; dostopni so le pooblaščenemu osebju oz. trgovcem, uporabljajo pa se izključno za trženje naših izdelkov oz. v korist naših strank. Goodyear osebnih podatkov ne bo razkrival drugim organizacijam.

Zbiranje podatkov

Ko brskate po spletnih straneh Goodyear, vam je zagotovljena anonimnost. Osebnih podatkov ne zbiramo. Pri nekaterih razdelkih naših spletnih strani se lahko zgodi, da nam boste - zaradi korespondence, registracije na straneh, nakupa, ali sodelovanja v spletnih raziskavah - prostovoljno zaupali svoje osebne podatke, kot so ime, elektronski naslov, itd. Goodyear lahko zadrži elektronska sporočila, ki jih pošljete našim predstavnikom za odnose s strankami, vzdrževalcu spletne strani ali našim drugim sodelavcem. Le-ti smejo biti na vpogled, vendar le za notranjo uporabo v okviru Goodyearja kot sredstvo za nenehno izboljševanje storitev strankam. Spletne strani podjetja Goodyear zasledujejo podatke o njihovi obiskanosti. Zbirajo se npr. statistični podatki, ki kažejo dnevno število obiskovalcev strani, dnevne zahteve po določenih datotekah na strani in iz katerih držav zahteve prihajajo. Zbrana statistika nam služi za izboljševanje uporabnosti in prijaznosti na sami strani, lahko pa jo posredujemo tudi tretjim osebam, toda tovrstna statistika ne vsebuje nobenih osebnih podatkov in se ne sme uporabljati za zbiranje osebnih podatkov. Obstaja tehnologija, imenovana "piškotki" ("cookies"), ki se uporablja, da vam s spletne strani posreduje prilagojene informacije. Piškotek je podatkovni element, ki ga spletna stran pošlje vašemu brskalniku in ki se potem lahko shrani v vaš sistem. Na nekaterih spletnih straneh Goodyear se uporabljajo "piškotki" ali "spletni signali". Piškotek je podatkovni element, ki ga spletna stran pošlje vašemu brskalniku in ki se potem lahko shrani v vaš sistem. Piškotki nam omogočajo, da ponudimo obiskovalcem naših spletnih strani izkušnjo po njihovi meri. Spletni signal ('web beacon', tudi 'spotlight tag' ali 'pixel tag') se uporablja za prepoznavanje edinstvenih piškotkov in nam pomaga pri ugotavljanju, kateri oglasi privedejo obiskovalce na določeno spletno stran. Vaš brskalnik lahko tako nastavite, da vas bo opozoril, ko prejmete piškotek, s tem da vam da možnost odločitve, ali ga sprejmete ali ne. Če odklonite, bo s tem onemogočen tudi spletni signal. Informacije, ki jih pridobimo s pomočjo piškotkov in spletnih signalov, so anonimne in se po njih ne da ugotoviti identitete osebe. Zbrane informacije ne vsebujejo vašega imena, naslova, telefonske številke ali elektronskega naslova.

Uporaba podatkov

Goodyear lahko uporabi podatke, ki jih pridobi od uporabnikov, da npr. izvede storitev, meri zanimanje potrošnikov za določene izdelke ali storitve ali za obveščanje uporabnikov o novih izdelkih in programih Tovrstne ponudbe lahko temeljijo na podatkih, pridobljenih v spletnih anketah, podatkih, ki prikazujejo nakupne preference, ali elektronski pošti, poslani na spletno stran Goodyear. Vsi seznami naslovov, ki jih uporabimo, da vam pošljemo ponudbo izdelkov ali storitev, so izdelani in vodeni pod strogimi pogoji, vpeljanimi ravno z namenom, da ščitimo varnost in zasebnost osebnih podatkov naših strank. Kadarkoli lahko zahtevate kopijo vaših osebnih podatkov, njihov popravek ali odstranitev s podatkovne baze.

Razkrivanje podatkov

Ker so za Goodyear posamezni podatki, ki jih vodimo, zaupni, se držimo politike, da osebnih podatkov, ki jih zberemo na spletnih straneh, ne razkrivamo tretjim osebam, razen če tako določa zakon ali zahteva sodna ali vladna preiskava ali postopek. Goodyear ne prodaja, posoja ali prenaša osebnih podatkov drugim organizacijam.

Druge spletne strani

Spletne strani Goodyear lahko vsebujejo povezave na druge strani in trudimo se, da naredimo povezave le na strani, ki imajo podobno visoke standarde in spoštujejo zasebnost. Ne glede na to pa nismo odgovorni za vsebino oz. prakso varovanja zasebnosti navedenih strani.

Na vrh